Bill Pascrell

Бил Паскрел III

С забележителна кариера в държавните, федералните и глобалните обществени дела, Уилям Паскрел III, по-известен като BPIII, е лобист в PPAG-Princeton Public Affairs Group. Неговата обширна работа в широк спектър от индустрии оказва огромно влияние върху успеха на клиентите на PPAG и на фирмата като цяло.

В сектора на игралната индустрия, BPIII е адвокат, стратегически съветник и консултант в САЩ, Канада, Израел, Европа, Южна Америка и Австралия. Сред клиентите му са Poker Stars, Monmouth Park Racetrack, The New Meadowlands Racetrack, Lotto.com, GDC America, Inc., Gambling.com, Gamban, Epic Risk Management, Entain, Trump Casinos, Pinnacle и други. BPIII е считан за най-големия експерт на нацията по отношение на онлайн игрите, лотарията, конните надбягвания, покера, електронните спортове и спортните залагания.

Той ръководи успешната 10-годишна кампания за легализиране на спортните залагания в Съединените щати, кулминираща с отмяната на PASPA от Върховния съд на Съединените щати през 2018 г. Най-забележителното е, че BPIII води успешно многогодишна кампания за приемане на първия в Закона за онлайн игрите в Ню Джърси. Той работи по разработването на регулаторния режим, влязъл в сила преди пускането на пазара. BPIII продължава да съветва щатските правителства в цялата страна по въпроси, свързани с игралната индустрия.